PellX Nederland

Welkom op onze site

Wij zijn een bedrijf dat net als u op zoek is/was naar een voordelige en milieuvriendelijke manier van stoken, maar dan wel zonder de loze belofte’s van de grote energieleveranciers. Volgens ons moest er een manier bestaan dat een bestaande installatie (olie of houtgestookte cv ketels), op een eenvoudige wijze kon worden aangepast. Met dit idee in ons achterhoofd zijn wij op zoek gegaan naar eventuele oplossingen.

Uiteindelijk zijn wij bij Pellx terecht gekomen, een Zweeds bedrijf dat een serie van onderhoudsvriendelijke producten heeft ontwikkeld. Eerst hebben wij een eigen installatie aangelegd, om te testen en te kijken of het aansluit bij onze ideeën. Nu kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij een voordelige en milieuvriendelijke manier van stoken gevonden hebben.

Neem gerust een kijkje tussen de producten die wij u kunnen aanbieden, en heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook mag u een afspraak met ons maken zodat wij zonder kosten en verplichtingen bij u thuis de situatie komen bekijken. Wij geven dan advies wat voor u de beste Pellx oplossing is. Tevens beschikken wij over een rijdende showroom waarin een serie van onze producten te bezichtingen zijn.